Salam solidariti buat semua. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk berlegar-legar di ruang rupa blog ini. Secara asasnya, blog KOLEKSI ZINE dibina atas dasar untuk berkongsi maklumat mengenai dunia d.i.y punk rock. dalam skop yang lebih kecil lagi, ianya dibina atas tujuan berkongsi bahan bacaan yang dinamakan ZINE. untuk itu, kami akan mengimbas dan memuat naik zine-zine yang kami ada untuk dimuat turun oleh anda.

Untuk menjadi lebih fleksibel, kami tidak menutup skop tujuan blog ini kepada zine semata-mata. Kami juga mungkin akan berkongsi newsletter dan juga buku yang baik untuk dibaca bersama. Walaubagaimana pun, keutamaannya tetap diberikan kepada zine. Dan yang paling penting, ianya dapat dikongsi baca untuk kebaikan bersama, walau apa bahan bacaan sekalipun. UP DA PUNX!

Wednesday, May 9, 2012

Zine Keeema' #6

Editor : Hanief
Tahun Rilis : April 2012
Zine dari Kuala Lumpur, Singapura, Malaysia
Konten: Komik politik pedas bawah tanah Malaysia
bahasa [language] : bahasa nusantara
weblog: http://hanief.blogspot.com

DOWNLOAD ZINE

4 comments:

  1. hye. korang tau tak mana nak cari buku buku punk kat malaysia ni macam the philosophy of punk. ke korang ada second hand nak jual kat aku ke?

    preety pleaseee. macam duduk narnia je duduk malaysia ni tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah baca BUKU PUNK ROCK disebalik fesyen dan musik bising?

      Delete
  2. Philosophy of Punk dekat Borders pun ada kot. Buku-buku punk rock boleh order terus dari CrimethInc. atau Mircocosm. Power!

    ReplyDelete