Salam solidariti buat semua. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk berlegar-legar di ruang rupa blog ini. Secara asasnya, blog KOLEKSI ZINE dibina atas dasar untuk berkongsi maklumat mengenai dunia d.i.y punk rock. dalam skop yang lebih kecil lagi, ianya dibina atas tujuan berkongsi bahan bacaan yang dinamakan ZINE. untuk itu, kami akan mengimbas dan memuat naik zine-zine yang kami ada untuk dimuat turun oleh anda.

Untuk menjadi lebih fleksibel, kami tidak menutup skop tujuan blog ini kepada zine semata-mata. Kami juga mungkin akan berkongsi newsletter dan juga buku yang baik untuk dibaca bersama. Walaubagaimana pun, keutamaannya tetap diberikan kepada zine. Dan yang paling penting, ianya dapat dikongsi baca untuk kebaikan bersama, walau apa bahan bacaan sekalipun. UP DA PUNX!

Tuesday, January 10, 2012

BUKU PUNK ROCK SIAP

4 comments:

  1. Penghantaran seminggu sekali? Pemalasnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya selang sehari penghantaran dibuat. saja je tulis gitu supaya takde pembeli yang expect tukang pos terus pos serta-merta lepas mereka selesai transfer duit. mengikut pengalaman jual barang cara transfer duit, macam tu lah. baru je trasfer, terus suruh pos kejap tu jugak. macam pejabat pos tu dalam rumah pengusaha pulak ehehhehe...

      Delete
  2. hantar segera lagi cepat lagi bagus tak pening kepala orang

    ReplyDelete
  3. Wah msh ada kh tu buku,saya butuh refrensi buku punk utk skripsi

    ReplyDelete