Salam solidariti buat semua. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk berlegar-legar di ruang rupa blog ini. Secara asasnya, blog KOLEKSI ZINE dibina atas dasar untuk berkongsi maklumat mengenai dunia d.i.y punk rock. dalam skop yang lebih kecil lagi, ianya dibina atas tujuan berkongsi bahan bacaan yang dinamakan ZINE. untuk itu, kami akan mengimbas dan memuat naik zine-zine yang kami ada untuk dimuat turun oleh anda.

Untuk menjadi lebih fleksibel, kami tidak menutup skop tujuan blog ini kepada zine semata-mata. Kami juga mungkin akan berkongsi newsletter dan juga buku yang baik untuk dibaca bersama. Walaubagaimana pun, keutamaannya tetap diberikan kepada zine. Dan yang paling penting, ianya dapat dikongsi baca untuk kebaikan bersama, walau apa bahan bacaan sekalipun. UP DA PUNX!

Wednesday, October 20, 2010

Newsletter Serum #1

Newsletter edisi perdana terbitan bebas dari grup otonom anti-hirarki, Kontinum, membahas topik-topik aktual seperti kebohongan alur pajak dan subsidi yang sementara telah dipangkas dan mencekik leher kita, juga otokritik terhadap metode-metode protes yang ‘begitu-begitu saja’.
sumber: http://kontinum.org
bahasa [language] : bahasa nusantara

DOWNLOAD NEWSLETTER

No comments:

Post a Comment